Kanvas Tablo

Kanvas Tablo

Dijital Kanvas Baskı Nedir?

Beğenilen yüksek çözünürlüklü görsellerin ressamların kullandığı tuval bezine dijital makinelerle aktarıldığı ve çitaya gerilme işleminin yapıldığı baskılara dijital kanvas baskı tablo denmektedir. Baskıyı tablo haline dönüştürme işlemi, kumaşa dijital baskısı alınan resmin 3-5 cm kalınlığında kasnaklanmasıyla gerçekleşir.

Dijital kanvas baskıda, kullanılan bezin kalitesi, dijital baskıda kullanılan makinenin ve kullanılan malzemelerin kaliteli olmasına dikkat edilmelidir. Baskısı alınmak istenilen resmin de buna paralel olarak çözünürlüğünün yüksek kalitede olması ve büyük piksellerde olması gerekmektedir. Bu unsurlara önem verildiğinde duvarınıza asmak isteyeceğiniz resim beklentinizi karşılayacaktır. Birçok yerde kanvas tablo ürünü satışı yapmaktadır. Bununla birlikte kalite prensiplerine uymayan da birçok işletme vardır. Bu nedenle dijital baskı yaptıracağınız yeri iyi seçilmeli, işletmenin numune çalışmaları incelenmelidir.

Kanvas tablo tercih ederken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli unsur ise dekorasyonunuza uygun resim seçimi olmaktadır. Dekorasyonunuzu oluşturan parçalar bu konuda size fikir verecektir. Kullanılan mobilya ya da aksesuarlarla aynı renk tonları ve yahut mavi renge turuncu, mor renge sarı gibi tamamlayıcı renkler kullanılmasına özen gösterilmelidir. Dekorasyon ve kanvas tablonun bütünleşmesi için renklerin uyumu kadar seçmiş olduğumuz resim ya da fotoğrafın tarzı da büyük önem arz etmektedir. Avangart olarak dizayn edilmiş bir yaşam alanı klasik tarzda resim ve portrelerle tamamlanabilirken, rustik tarzda oluşturulan yaşam alanlarını soyut görsellerle tamamlamak yerinde olacaktır.

 

Doğru resim-fotoğraf seçimi ve kalite standartlarına uygun bir işletme ortaklığında elde edilen dijital kanvas baskı tablolara, isteğe göre çerçeve işlemi uygulaması yapılarak daha estetik görünümler elde etmek mümkündür. Farklı öneri, çözüm yolları ve danışmanlık desteğiyle Koza Art Galeri sunmuş olduğu uluslararası kalite standartlarına uygun hizmetiyle kanvas tablo üretiminde de beklentileri maksimum şekilde karşılamaya devam ediyor.

Etiketler: Kanvas Tablo
Temmuz 27, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Yandex.Metrica
Çerez Kullanımı